Produkty pro malý kmen (2)

Organická Přírodní Lékořice - bez Matriny, Glycyrrhizinová Kyselina 4,8%

Organická Přírodní Lékořice - bez Matriny, Glycyrrhizinová Kyselina 4,8%

Všechny naše tyčinky jsou vyrobeny z nejlepší lékořice z podhůří Himalájí, sbírané a vybírané ručně, aby se předešlo jakémukoli riziku ochratoxinu, e-coli a salmonely s kontrolovanou vlhkostí pod 10%. Řezané na míru, nabízíme různé řezy podle vašich potřeb. *Vyvinuli jsme stroj na hrabání ve spolupráci s naším dodavatelem. Tato technika mechanického hrabání nám umožňuje vyhnout se veškerým bakteriálním kontaminacím (escherichia coli, salmonela…), které se objevují při ručním hrabání. Hrabání je činnost odstraňování kůry z kořene lékořice. Tento proces dodává lékořici jedinečné a silné aroma. Během této fáze lékořice ztrácí více než 50% své hmotnosti. Výhody tohoto produktu: Obsah kyseliny glycyrrhizové, 4,5% až 5,5% metodou HPLC Silná, anýzová, zemitá chuť Hrubý vzhled bez matriny, analýza Phytocontrol Francie
Vanilkové extrakty

Vanilkové extrakty

(Extrakt z vanilkového lusku Vanilla Planifolia) Extrakce vanilky je hlavní činností společnosti Gazignaire; vanilka je oblíbenou složkou agroalimentárních formulací. V průběhu desetiletí jsme dokázali vyvinout řadu vanilkových extraktů, které respektují a zdůrazňují organoleptické specifikace každé botanické odrůdy a původu lusků (vanilla planifolia Madagaskar, vanilla planifolia Mexiko, vanilla tahitensis atd.). Bezpečný a udržitelný dodavatelský řetězec: Spolehlivé, zabezpečené a odpovědné zásobování, které zaručuje certifikovaný původ, sledovanou kvalitu a kompletní sledovatelnost zpracovaných lusků až po extrakty. Partnerství s místními týmy pro výběr nejlepších kvalit lusků vanilky. Kontrola kvality, která autentizuje původ a čistotu našich Bourbon Madagascar vanilkových extraktů. Průběžné informace o světovém trhu s vanilkou a jeho vývoji. Transparentnost a sdílení znalostí s aromatickými službami našich klientů. Gama vanilky Různé technologie, procesy extrakce, destilace a míchání ovládané na místech skupiny činí z Gazignaire partnera pro všechny vaše projekty vycházející z vanilky: Extrakce pomocí těkavých rozpouštědel: konkrétní a absolutní vanilky. Extrakce pomocí etanolového alkoholu: oleoresiny vanilky (10X, 20X, 30X). Jemná extrakce pomocí etanolového alkoholu: infuze vanilky (1X, 2X, 3X atd.). Alkoholická destilace: alkoholáty vanilky. Hydrodestilace: vanilkové vody. Biologická certifikace dostupná pro všechny naše extrakty. Naše aromatické přípravy (koncentrované) jsou následně používány pro výrobu extraktů na tekutých, práškových nebo pastových nosičích, aby vyhovovaly různým aplikacím ve všech aromatických a agroalimentárních odvětvích: na míru vyrobené vanilkové extrakty z hlediska organoleptických profilů, koncentrací, rozpustností, textur atd. - Tekuté vanilkové extrakty - Vanilkové prášky - Přírodní vanilkové aroma - Vanilkové pasty - Vanilkový cukr - Čistý vanilkový prášek (mletý a de-bakterizovaný na požádání) - Vyčerpaný vanilkový prášek (mletý a de-bakterizovaný na požádání) - Vanilkové zrno